PAK JE KLACHTEN AAN

Blijf niet bij de pakken neerzitten. Er zijn zoveel redenen om het wel te doen. Ik help je graag verder.

De belangrijkste redenen en vragen waarom mensen voor een behandeling bij mij terechtkomen zijn:

Ik zit vaak vast in m’n hoofd en zou graag meer controle krijgen over m’n emoties. Kun jij me daarbij helpen?

 

Ik heb fysieke klachten, maar kan de oorzaak maar niet achterhalen!

 

Ik zou graag weer helderder denken en voelen, hoe doe ik dat?

 

Hoe ontspan ik me nou écht, zodat ik weer meer in m’n kracht kan komen te staan?

 

Hoe laat je dingen makkelijker los? Ik pieker me namelijk aardig suf.

 

Op mentaal vlak heb ik al erg veel geprobeerd, maar ik blijf vastlopen op gevoelskwesties.

 
 

Herkenbaar?

Herken jij je hier ergens in, heb je behoefte om wat meer aandacht te geven aan je innerlijke processen of kun je wel wat liefdevolle energie gebruiken, dan help ik je graag. Iedereen heeft recht op positieve energie. Daarnaast heeft ook iedereen het vermogen om negatieve gevoelens en gedachtes om te zetten in zachtheid naar jezelf. Dat kan echter vrij lastig zijn, zeker als je veel van je energie kwijt raakt aan stress, spanning of een continu doorratelend hoofd.

Kies voor een reiki behandeling of traject

Ilona is very good at her work. She is also very friendly and has a genuine interest in helping her clients. She provides a welcoming and relaxing environment. I am grateful for having found her, and have already learned a lot from her. She is talented and what she has is real.

Tunch

Ik voel me een nieuw mens. Deze massage kwam binnen, zo ontspannen, zo liefdevol! Ik kon goed voelen wat ik los mocht laten en wat ik mocht ontvangen. Het was een bijzonder mooie ervaring.

Lieke

Wat een bijzondere ervaring! Ilona neemt de tijd voor je en zowel de behandeling als het voor en na gesprek, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb er een onwijs goed gevoel aan over gehouden en ik wil iedereen aanbevelen om een Reiki behandeling bij Energie Werkt te ondergaan.

Jamie Schemmekes

Mijn eerste reiki behandeling en nu inmiddels de 2e bij deze fantastische vrouw gehad. Ilona is niet alleen een topper in haar vak zij doet meer dan wat haar vak vraagt. Ze heeft de rust en balans weer hersteld in mijn leven en ik ben haar zeer dankbaar daarvoor. Als je een behandeling van haar mag ervaren zal je er geen spijt van hebben. Ik ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen en kijk uit naar me volgende behandeling 😊

Dominique

Ik ben hier nu 1 keer geweest en ben er enorm tevreden over. Bij binnenkomst wordt je warm ontvangen en je voelt je meteen thuis. Er hangt een hele fijne en relaxte sfeer. Na een gesprek gehad te hebben werd ik behandeld. De warmte die het me gaf en de energie die ik meenam hebben me zeer verrijkt.
Zeker een aanrader als je die extra energie kan gebruiken. Ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling.

Marco van Heeswijk

Met onverklaarbare pijn in mijn kuit ging ik naar de fysio. Toen dit niet snel door hem verholpen werd, zocht ik Ilona op. Ik weet niet precies wat ik van Reiki vind, maar ik sta er voor open. Gelukkig stelt Ilona je meteen op je gemak. Je merkt dat zij oprecht is. Met volledige toewijding en overgave besteden ze tijd aan mij. Maanden lang heb ik pijn in mijn rechter kuit en de dag na de sessie was het weg! En ik ben verbaasd dat ‘het’ toch kan werken. Niet alles is in 1 keer verholpen, dus voor mijn rug ga ik nog terug. Het is een bijzondere ervaring, elke keer weer.

Tamara

Na mijn eerste ervaring heb ik toch nog een beetje sceptisch een 2e afspraak geboekt bij Ilona. Dat was een goede keuze. De sessie was fijn, ontspannen. Ilona legt op een prettige manier uit wat er gebeurt en geeft je bruikbare adviezen mee. Ik ben er na deze 2e ervaring van overtuigd dat reiki voor mij een waardevolle toevoeging is.

Andrea

Ik ben ms patiënt. Klachten hebben dan vaak naast een fysieke, ook een mentale kant. De benadering van Ilona met een goed gesprek gevolgd door een heel ontspannende reiki behandeling geeft me veel rust en maakt dat ik beter kan omgaan met spanningen en helpt bij het accepteren van beperkingen. Maar het belangrijkste is toch dat een behandeling een superfijne ervaring is!

Piet

Reiki was echt buiten mijn comfort-zone. Ik had veel last van stress dus stond er toch voor open. Van te voren heb ik een erg prettig gesprek gehad met Ilona. De behandeling zelf was een zeer aparte beleving, in de positieve zin van het woord. Gedurende de behandeling werd ik steeds rustiger en ontspannen. De dagen na de behandeling voelde ik dat er een soort last van mijn schouders af was en me ‘lichter’ voelde. Sindsdien kan ik makkelijker bepaalde zaken loslaten en maak ik me minder snel druk. Wat ik erg opvallend vond was dat Ilona een paar dagen na de behandeling nog een berichtje stuurde met hoe alles ging, dus daar ben ik zeer over te spreken.

Bastian

Warme ontvangst en ik voelde mij onmiddellijk veilig. Tijdens de healing ben ik snel in diepe ontspanning. Na de behandeling tijdens het afsluitgesprek merk ik dat rust is terug gekeerd en ik de oplossing al weet. De healing bracht me dichter bij mezelf en gaf de stabiliteit om beter te functioneren in het dagelijks leven. Nu en dan als het wat moeilijker gaat verbind ik me even met de energie van de healing om even een houvast te vinden.
Aangezien ik ik in de loop van de jaren al wat reiki heb ontvangen, kan ik wel zeggen dat Ilona krachtig en zuivere energie doorgeeft. Van harte aanbevolen!

Georges

Reiki? Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten en vond het heel spannend. Ilona stelt je op je gemak en kan goed vertellen wat ze doet. Haar behandeling heeft echt geholpen, ik kreeg er bergen energie van!

Linda Amendt

Ilona is een warme en kundige Reiki therapeute. Liefdevol en confronterend als je dat goed vindt. Fijne ontvangst, behandeling en begeleiding.

Bedankt Ilona, je hebt een mooi proces in mij op gang gebracht. Het brengt mij rust, balans en ontspanning. Elke behandeling geeft me weer een andere uitkomst. Oude pijnen, verdriet en gedachten die in mijn lichaam zijn gaan vastzitten komen aan het oppervlak en verdwijnen soms direct of na een verworven inzicht kan ik er mee aan de slag. Een andere keer voel ik zoveel ruimte en rust in mezelf dat ik weer geniet van de kleine dingen in het leven. Meerdere behandelingen heb ik van Ilona inmiddels gehad. Voor herhaling vatbaar.

Wijnand Stuart

Op jongere leeftijd heb ik Reiki gehad van de vriend van mijn moeder. Ik weet dat het helpt en vind het ook heel bijzonder en fascinerend. Ik heb bij Ilona mijn eerste behandeling gehad na lange tijd. Na de reiki voelde ik me weer even leeg van alle emoties en de druk die ik mezelf opleg. Ik voelde me heel vredevol in de ruimte. Er werd ook echt tijd voor mij genomen. Ik ga dan ook zeker terug, want het werkt gewoon superfijn.

Malen Leng

Boek jouw pakket!

Neem contact op via whatsapp

EnergieWerkt

Celsiusplein 25
5621 BN Eindhoven

Tel. +31 6 - 28222070
E-mail: ilona@energie-werkt.nl