do not use your energy to worry. use your energy to believe.

Energie werkt!

Mijn naam is Ilona Grigoletto. Tijdens m’n tienerjaren ontdekte ik al dat ik bewust dingen oppik van anderen, maar ook dat ik onbewust onrust weghaalde bij sommigen. En niet alleen onrust, ook fysieke klachten! Ik begon in die tijd met hoofd-, hand- en stoelmassages in een kapperszaak. Toen ik in aanraking kwam met een reikimaster, werd ik me steeds bewuster van hoe energieën stromen, en de invloed die je daarop kunt hebben. Het werkt me duidelijk. Energie Werkt! De naam voor mijn eigen Reik Studio was voor mij dan ook snel gekozen.

 

Wat reiki voor mij betekent

Op de momenten dat ik weer teveel in m’n hoofd zat, of als ik teveel had opgepikt en dat bij me bleef dragen ging ik naar de reikimaster. Ze zette me dan letterlijk met beide benen op de grond, waardoor ik weer lekkerder in m’n vel kwam te zitten, omdat mijn natuurlijke energiestroom weer in balans kwam. Ik voelde toen direct dat ik dat werk eigenlijk altijd al wilde doen, maar echt iets met reiki doen was voor mij toen nog te vroeg.

 

Volg je gevoel

Ik heb daarna jarenlang in een commerciële wereld gewerkt, met bijkomende prestatiedruk, stress, et cetera. Ik kwam er langzaam achter dat m’n lijf en hoofd niet meer op één lijn lagen. Ik sliep niet goed, en toen ik burn-out-achtige klachten kreeg, heb ik de stap gezet om m’n gevoel te volgen. Het was tijd. Ik mediteerde al een aantal jaren, maar ben toen een reiki-opleidingstraject gaan volgen. In eerste instantie om m’n eigen rust weer te vinden, maar reiki 2 en 3 volgden vrij snel. Tussendoor heb ik ook nog Vipassana-meditatie gedaan, terwijl ik vrienden en kennissen behandelde met m’n reiki.

De beste beslissing in mijn leven

Op een gegeven moment kwam diep van binnen het besef dat ik klaar was om ook personen te helpen die ik niet kende. Ik kwam er ook achter dat mijn reikibehandeling heel goed samen gaat met werken met een coach of psycholoog. Het is niet het één of het ander, het kan elkaar juist complementeren. De beslissing om een Reiki Studio te beginnen was de beste beslissing die ik kon nemen. Sindsdien voel ik een enorme rust, ik voel me thuis.

Waar kan ik je mee helpen?

Reiki brengt je weer in balans. Graag kijk ik met je hoe we je klachten kunnen verminderen of zelfs kunnen laten verdwijnen. Afhankelijk van je klachten bepalen we welk pakket het beste aansluit. Denk hierbij aan klachten als een burn-out, drepressiviteit, spanningen en stress, oververmoeidheid, angsten of pijnklachten zoals spierpijn, hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten en blessures. Ik bied je een veilige, betrouwbare omgeving waarin je tot rust kan komen. Stuur me een bericht met je vraag of maak direct een afspraak.

 

Dit vinden klanten van mij

Warme ontvangst en ik voelde mij onmiddellijk veilig. Tijdens de healing ben ik snel in diepe ontspanning. Na de behandeling tijdens het afsluitgesprek merk ik dat rust is terug gekeerd en ik de oplossing al weet. De healing bracht me dichter bij mezelf en gaf de stabiliteit om beter te functioneren in het dagelijks leven. Nu en dan als het wat moeilijker gaat verbind ik me even met de energie van de healing om even een houvast te vinden.

Aangezien ik ik in de loop van de jaren al wat reiki heb ontvangen, kan ik wel zeggen dat Ilona krachtig en zuivere energie doorgeeft. Van harte aanbevolen!

Georges

Na mijn eerste ervaring heb ik toch nog een beetje sceptisch een 2e afspraak geboekt bij Ilona. Dat was een goede keuze. De sessie was fijn, ontspannen. Ilona legt op een prettige manier uit wat er gebeurt en geeft je bruikbare adviezen mee. Ik ben er na deze 2e ervaring van overtuigd dat reiki voor mij een waardevolle toevoeging is.

Andrea

Wil je weer dichter bij jezelf komen?

Eén Reiki behandeling kan al voldoende zijn om er weer tegenaan te kunnen en dichter bij je zelf te komen. Ik help je graag verder. Kies het reiki pakket dat bij je past! 

Neem contact op via whatsapp

EnergieWerkt

Celsiusplein 25
5621 BN Eindhoven

Tel. +31 6 - 28222070
E-mail: ilona@energie-werkt.nl