Een liefdevol cadeau voor jezelf

Ontvang een unieke en krachtige massage die zorgt voor meer ontspanning, balans en energie.

Ontdek de diepe heling van Lomi Lomi

Sta jij open voor een transformatie van lichaam en geest? Om meer in balans te komen en om meer in harmonie en energieker in het leven te gaan staan? Ervaar hoe veel meer een massage kan zijn en wat het verregaand effect van Lomi Lomi is. Van diepe ontspanning tot mooie inzichten, het helen van lichamelijke klachten tot het los komen van emoties, of een spirituele ervaring, het kan allemaal.

Energie Werkt open je hart

Een bijzondere massage uit Hawaï

Lomi Lomi is een massagevorm welke is voortgekomen uit de traditionele Hawaïaanse cultuur/ sjamanisme. Lomi betekent letterlijk massage, het herhalen van het woord Lomi betekend letterlijk Heilige massage en weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur met name de zee.

Wat is een Lomi Lomi massage?

Lomi Lomi is een afwisselende ritmische massage (1,5 uur) die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd. De zachte manier van bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier, bindweefsel. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige invloed op de organen. Het verbetert de toevoer van voeding naar de weefsels, bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen, vermindert pijn en versoepelt de beweging van het lichaam. De massage is vooral gericht op ( diepe) ontspanning, loslaten van stress, het wegnemen van angsten en negatieve emoties. Het is een proces van thuis komen bij jezelf en toelaten wat er ook maar komt.

Waarom Lomi Lomi?

Lomi Lomi is voor mij als thuis komen. Ik merkte dat naast mijn andere energetische werk er een verlangen was naar meer lichaamswerk in de vorm van massage. De kracht van liefdevolle aanraking is van levensbehoefte, zeker in deze tijden. Na zelf de ontspannende en helende werking van deze massagevorm te hebben mogen ontvangen, ben ik een opleiding gaan doen bij Ricardo van Vida Vital. Lomi Lomi werkt door op zowel het mentale, fysieke, emotionele en spirituele niveau en past perfect in mijn manier van werken met energie voor iedereen die open staat om deze te ontvangen.

De kosten voor een Lomi Lomi massage zijn €120,-.

Ben je benieuwd wat deze bijzondere hawaïaanse massage voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit in mijn energie praktijk in Eindhoven. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan even contact met me op.

ALOHA!

Ervaring van mijn klanten

Ik voel me een nieuw mens. Deze massage kwam binnen, zo ontspannen, zo liefdevol! Ik kon goed voelen wat ik los mocht laten en wat ik mocht ontvangen. Het was een bijzonder mooie ervaring.

Lieke

Boek een Lomi Lomi massage

Neem contact op via whatsapp

EnergieWerkt

Celsiusplein 25
5621 BN Eindhoven

Tel. +31 6 - 28222070
E-mail: ilona@energie-werkt.nl